المكونات :
بيض - كرنب بنفسجي - بصل أحمرمقطع أهلة رفيعة - جزر مبشور - فلفل رومي مخرط - قليل من الجرجير المخرط - زيت ذرة
الطريقة :
وبالهناء والشفاء ،،،
بيض - كرنب بنفسجي - بصل أحمرمقطع أهلة رفيعة - جزر مبشور - فلفل رومي مخرط - قليل من الجرجير المخرط - زيت ذرة
الطريقة :
- في مقلاة نضع الزيت + البصل ونقلب ، وبعدين ننزل عليه بالجزر ثم الفلفل الرومي ثم الكرنب مع التقليب إلى أن يطرى ، وميزة الكرنب البنفسجي إنه بيستوي بسرعة لكنه بيلون البيض ويمتاز بطعمه الجميل وكمان هو مفيد للصحة
- نضيف الجرجيرمع التقليب
- في طبق نضع البيض + الملح + الفلفل الأسود وأنزل به على خليط الكرنب لكن مهم جدا انه الكرنب يكون نضج وأصبح طري قبل اضافة البيض فالبيض ما بياخدش وقت علشان يستوى .
وبالهناء والشفاء ،،،
تعليقات
إرسال تعليق